Opgekropte creativiteit

Heb je een duidelijke boodschap, maar weet je niet precies hoe je die in een overtuigende tekst omzet? Dat is waar Vliegwerk om de hoek komt kijken. Vliegwerk is gespecialiseerd in alles wat gemaakt is van letters. 

Kort gezegd kun je voor bijna elk type tekst bij Vliegwerk terecht. Dat kan een lekker beknopte tekst voor een flyer zijn, maar ook een uitgebreid stuk of een lang artikel.

Vertel mensen via een blog hoe jij werkt (vooruit, daar mag je dan best de naam van iemand anders bij zetten), of laat Vliegwerk een interview met een klant houden. Maak je een nieuwe website? Laat jouw boodschap vertalen naar lekker leesbare tekst.

Vliegwerk schrijft in het Nederlands, maar net zo makkelijk in het Engels. 

Het proces is voor Vliegwerk een manier om opgekropte creativiteit vrij te laten, het eindresultaat is een tekst die aan alle kanten klopt. En – tot nu toe – een blije opdrachtgever.

Maar wanneer ‘klopt’ een tekst? Gaat het alleen om foutloos Nederlands? Vliegwerk vindt van niet. Waar een tekst ook over gaat: je moet als lezer op z’n minst een beetje plezier hebben in het lezen ervan. Dat soort dingen!

Uiteindelijk krijg je van Vliegwerk altijd een tekst die past bij wat jij wilt. Lekker leesbaar, en met of zonder poespas.

Tekst in elke vorm

Heb je een artikel nodig? Over iets bijzonders, of over een alledaags onderwerp? Kort of juist uitgebreid? Vliegwerk duikt graag ergens in, om er een mooi stuk over te schrijven. Een interview afnemen en uitwerken? Vliegwerk geniet ervan. Oprecht!

Ook een blog met een luchtig of bloedserieus tintje kun je perfect door Vliegwerk laten schrijven. Het onderwerp maakt daarbij eigenlijk niet uit. Vliegwerk luistert naar wat jij wilt vertellen, en maakt daar een goed verhaal van.

Vliegwerk vindt het heerlijk om zijn creativiteit de vrije loop te laten. Uiteindelijk komen dáár vaak de beste teksten uit.

Vliegwerk weet originele invalshoeken te vinden, en tovert haast moeiteloos pakkende teksten tevoorschijn. Daar ga je gegarandeerd je doelgroep mee bereiken – of dat nu gepensioneerde golfers of gamende tieners zijn.

Hoe goed is jouw website? De vormgeving kan perfect zijn. Wat je aanbiedt is misschien wel zo goed dat het zichzelf min of meer verkoopt.

Tóch is er voor een geloofwaardige, professionele uitstraling nog iets van belang: goede tekst. 

Ook niet onbelangrijk: je vindbaarheid op Google hangt voor een groot deel af van de content (tekst) op je website. Als je zelf een website hebt, weet je bijvoorbeeld vast al wat SEO inhoudt.

Zowel op het gebied van stijl als op het gebied van vindbaarheid weet Vliegwerk waar het om gaat. Tekst die je website écht beter maakt.

Of je nu een blog hebt, een dienst aanbiedt of een webshop runt – Vliegwerk zorgt ervoor dat je site af is.

Wil je een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief naar klanten, leden, donateurs, zakenpartners of andere geïnteresseerden sturen? Of doe je dat misschien al?

Een nieuwsbrief is een perfecte manier om mensen te bereiken – mits hij goed in elkaar zit natuurlijk. Vliegwerk levert originele, kwalitatieve tekst voor elke nieuwsbrief. Zowel voor een informatieve als commerciële boodschap.

Via social media bereik je makkelijk veel mensen. Dat is vast geen nieuws voor je.

Bereiken is één ding, er iets positiefs mee doen is een tweede. Vaak gebeurt zelfs het tegenovergestelde.

Essentieel voor een geslaagde post of campagne is – jawel – goede tekst. Soms is één zinnetje genoeg, soms heb je een paar zinnen nodig. Maar: pas als deze zinnen goed geschreven zijn, overtuig je je doelgroep.

Vliegwerk heeft ervaring met het schrijven van socialmediaberichten voor verschillende organisaties en weet keer op keer originele posts te fabriceren. Jouw Facebook- of Twitter-account beheren? Kom maar op!

DAAR WIL IK MEER OVER WETEN

Opdrachtgevers