Gebruik de kracht van een goed verteld verhaal

Heb je een goed verhaal, maar weet je niet precies hoe je dat in overtuigende tekst omzet? Dat is waar Vliegwerk om de hoek komt kijken. Vliegwerk is gespecialiseerd in alles wat gemaakt is van letters, en kan jou helpen iets moois neer te zetten. 

Kort gezegd kun je voor bijna elk type tekst bij Vliegwerk terecht. Dat kan een beknopte tekst voor een flyer zijn, maar ook een uitgebreide whitepaper of een artikel.

Vertel mensen via een blogartikel hoe jij werkt (vooruit, daar mag je dan best de naam van iemand anders bij zetten), of laat Vliegwerk een interview met een van je klanten houden. Een goed verteld verhaal spreekt aan. Gebruik het om jouw boodschap over te brengen.

Maak je een nieuwe website? Vertel mensen wat ze aan jou hebben, en waarom jij het op jouw manier doet. Vliegwerk schrijft in het Nederlands, maar net zo makkelijk in het Engels.  

Redactie en eindredactie

Heb je een tekst die goed is, maar voor je gevoel nog beter kan? Vliegwerk heeft veel ervaring met het uitvoeren van redactie, eindredactie en correctie – van artikelen tot boeken. Maak van een 6 een 8, of van een 8 een 9. 

Het schrijfproces is voor Vliegwerk een manier om opgekropte creativiteit vrij te laten, het eindresultaat is een tekst die aan alle kanten klopt. En waar jij blij van wordt.

Wat heb jij nodig?

Heb je een artikel nodig? Over iets bijzonders, of over een doodnormaal onderwerp? Kort of juist uitgebreid, en met of zonder interviews? Vliegwerk duikt graag ergens in, om er een mooi stuk over te schrijven. Een tekst waar jij mee verder kunt.

Ook een blog met een luchtig of juist bloedserieus tintje kun je perfect door Vliegwerk laten schrijven. Het onderwerp maakt daarbij eigenlijk niet uit. Vliegwerk luistert naar wat jij wilt vertellen, en maakt daar een goed verhaal van.

Wervende teksten schrijven is een vak apart. Met een slap verhaal overtuig je niemand. Vliegwerk weet hoe je mensen aanspreekt en aanzet tot actie. 

Vliegwerk weet originele invalshoeken te vinden, en tovert pakkende teksten tevoorschijn. Daar ga je gegarandeerd je doelgroep mee bereiken – of dat nu gepensioneerde golfers of gamende tieners zijn.

Hoe goed is jouw website? De vormgeving kan perfect zijn en wat je aanbiedt is misschien wel zo goed dat het zichzelf min of meer verkoopt.

Toch is er voor een geloofwaardige, professionele uitstraling nog iets van belang: goede tekst. Je laat er bezoekers mee zien wie je bent, waar je voor staat en vooral waarom ze jou nodig hebben. Vliegwerk zorgt ervoor dat je site af is.

Heb je een stuk tekst waar je graag een professionele blik overheen wilt laten gaan? Vliegwerk heeft veel ervaring met redactie, eindredactie en correctie van allerlei soorten teksten: van columns tot boeken.

Met een paar wijzigingen kun een tekst soms al veel beter maken. Andere keren is wat grover hak- en schaafwerk nodig. Hoe dan ook: een goede redacteur kan elke tekst een paar niveaus omhoog tillen. Dus schrijf van je af, en laat Vliegwerk de rest doen.

Tekst is zo’n breed begrip dat het moeilijk te vatten is in een paar omschrijvingen. Heb je iets nodig dat niet binnen een specifieke categorie valt?  Of weet je simpelweg niet welke vorm je moet kiezen? Neem even contact op, en Vliegwerk maakt er iets moois van.
DAAR WIL IK MEER OVER WETEN

Opdrachtgevers