Gebruik de kracht van een goed verteld verhaal

Misschien had je het wel helemaal niet door, maar de website waarop je je nu bevindt zit vol met tekst. Echte, door mij geschreven letters. Wil je meer zien? Hieronder vind je een paar highlights.

GRAS // Interviews, reportages, eindredactie

Voor GRAS kan ik de diepte in, met interviews, reportages en achtergrondverhalen. Mijn andere hersenhelft kan er volop aan de slag met de eindredactie van artikelen en boeken.

Marketing Groningen // Artikelen magazine

Marketing Groningen zet Groningen (stad en provincie) internationaal op de kaart. Want nee, het is echt niet zo ver weg en potverdikkie wat is het hier mooi. MAKI en Studio Anne-Marijn ontwikkelden een prachtige nieuwe huisstijl. Bij die nieuwe identiteit hoorde ook een tof, mooi vormgegeven magazine, waarvoor ik een aantal interviews hield, stukken schreef en een deel van de redactie deed.

The Mental Move // Websitetekst en whitepaper

The Mental Move heeft een missie die aandacht verdient: mentale zorg voor werknemers, vanuit werkgevers, toegankelijker én vanzelfsprekender maken. Dat doen ze door die zorg digitaal en laagdrempelig aan te bieden. Ik schreef de teksten voor hun platform en hielp ze bij het maken van een whitepaper.

Embrace // Blogs, e-books, tekstadvies

Embrace – The Human Cloud was rond 2016 een van mijn eerste opdrachtgevers. Deze Groningse softwareclub ontwikkelt allerlei mooie producten, waarvan een slim intranet misschien wel het mooiste is. Honderden organisaties werken beter samen dankzij Embrace. Ik schrijf blogs en houd interviews voor ze, maakte whitepapers en e-books voor ze en geef ze zo nu en dan tekstadvies.

Synetic // Blogs, klantverhalen, brochures

Synetic is een slim, ambtieus internetbureau uit Haarlem dat bedrijven helpt digitaal en toekomstbestendig te worden. Ze bouwen mooie websites en applicaties, maar geven ook strategisch advies. Ik interview experts en schrijf klantverhalen, blogartikelen en brochures voor Synetic. 

Wat heb jij nodig?

Heb je een artikel nodig? Over iets bijzonders, of over een doodnormaal onderwerp? Een interview, een reportage, een sfeerverslag; Ik duik er graag in. En geef je een tekst waar je blij van wordt.

Wervende teksten schrijven is een vak apart. Met een slap verhaal overtuig je niemand. Als je denkt: potverdikkie, dat klopt, maar hoe doe ik dat?, moeten we misschien eens kennismaken.

Heb je een tekst geschreven die voor je gevoel nog beter kan? Ik heb veel ervaring met redactie, eindredactie en correctie van tekst in alle vormen: van columns tot complete boeken. Dus schrijf van je af en laat mij de rest doen.

Tekst is zo’n breed begrip dat het moeilijk te vatten is in een paar omschrijvingen. Heb je iets nodig dat niet binnen een specifieke categorie valt? Of weet je simpelweg niet welke vorm je moet kiezen? Neem even contact op, en we maken er samen iets moois van.

DAAR WIL IK MEER OVER WETEN

Vliegwerk zwaaide al met het toverstafje voor: