Opgekropte creativiteit

Heb je een goed verhaal, maar weet je niet precies hoe je dat in overtuigende tekst omzet? Dat is waar Vliegwerk om de hoek komt kijken. Vliegwerk is gespecialiseerd in alles wat gemaakt is van letters, en kan jou helpen iets moois neer te zetten. 

Kort gezegd kun je voor bijna elk type tekst bij Vliegwerk terecht. Met of zonder poespas. Dat kan een beknopte tekst voor een flyer zijn, maar ook een uitgebreid stuk of een lang artikel.

Vertel mensen via een blog hoe jij werkt (vooruit, daar mag je dan best de naam van iemand anders bij zetten), of laat Vliegwerk een interview met een van je klanten houden. Maak je een nieuwe website? Laat jouw boodschap vertalen naar lekker leesbare tekst.

Vliegwerk schrijft in het Nederlands, maar net zo makkelijk in het Engels.  

Het proces is voor Vliegwerk een manier om opgekropte creativiteit vrij te laten, het eindresultaat is een tekst die aan alle kanten klopt. En waar jij blij van wordt.

Wat heb jij nodig?

Heb je een artikel nodig? Over iets bijzonders, of over een doodnormaal onderwerp? Kort of juist uitgebreid, en met of zonder interviews? Vliegwerk duikt graag ergens in, om er een mooi stuk over te schrijven. Een tekst waar jij mee verder kunt.

Ook een blog met een luchtig of juist bloedserieus tintje kun je perfect door Vliegwerk laten schrijven. Het onderwerp maakt daarbij eigenlijk niet uit. Vliegwerk luistert naar wat jij wilt vertellen, en maakt daar een goed verhaal van.

Wervende teksten schrijven is een vak apart. Met een slap verhaal overtuig je niemand. Vliegwerk weet hoe je mensen aanspreekt en aanzet tot actie. 

Vliegwerk weet originele invalshoeken te vinden, en tovert pakkende teksten tevoorschijn. Daar ga je gegarandeerd je doelgroep mee bereiken – of dat nu gepensioneerde golfers of gamende tieners zijn.

Hoe goed is jouw website? De vormgeving kan perfect zijn en wat je aanbiedt is misschien wel zo goed dat het zichzelf min of meer verkoopt.

Toch is er voor een geloofwaardige, professionele uitstraling nog iets van belang: goede tekst. Je laat er bezoekers mee zien wie je bent, waar je voor staat en vooral waarom ze jou nodig hebben. Vliegwerk zorgt ervoor dat je site af is.

DAAR WIL IK MEER OVER WETEN

Opdrachtgevers