Gebruik de kracht van een goed verteld verhaal

Misschien had je het wel helemaal niet door, maar de website waarop je je nu bevindt zit vol met tekst. Echte, door Vliegwerk geschreven letters. Wil je meer zien? Hieronder vind je een selectie van opdrachten.

The Mental Move // Websitetekst en whitepaper

The Mental Move heeft een missie die aandacht verdient: mentale zorg voor werknemers, vanuit werkgevers, toegankelijker én vanzelfsprekender maken. Dat doen ze door zorg digitaal aan te bieden. Vliegwerk schreef de teksten voor hun platform en hielp ze bij het maken van een whitepaper.

Marketing Groningen // Artikelen magazine

Marketing Groningen probeert Groningen (stad en provincie) internationaal op de kaart te zetten. Want nee, Groningen is echt niet zo ver weg en potverdikkie wat is het hier mooi. MAKI en Studio Anne-Marijn ontwikkelden een prachtige nieuwe huisstijl voor Marketing Groningen, die je terugziet in allerlei campagnes. Bij die nieuwe identiteit hoort ook een heel tof, mooi vormgegeven magazine, waarvoor Vliegwerk twee stukken schreef.

Embrace // Blogs, e-books, tekstadvies

Embrace is een van de eerste en meest trouwe opdrachtgevers van Vliegwerk. Deze Groningse softwareclub ontwikkelt allerlei mooie producten, waarvan een slim intranet misschien wel de mooiste is. Vliegwerk schrijft blogs, whitepapers, e-books en klantcases voor Embrace, en geeft advies bij allerlei andere tekstuele uitspattingen.

Synetic // Blogs, klantcases, brochures

Synetic is een slim, ambtieus internetbureau uit Haarlem dat bedrijven helpt digitaal en toekomstbestendig te worden. Ze bouwen mooie websites en applicaties, maar geven ook strategisch advies. Vliegwerk schrijft al jaren klantcases, blogartikelen en brochures voor Synetic. 

GRAS // Interviews, reportages, eindredactie

Voor GRAS kan Vliegwerk de diepte in. Interviews, reportages en achtergrondverhalen zijn vaak de mooiste schrijfklussen. Teksten voor een tentoonstelling of audiotour zijn toffe klusjes tussendoor. Ook als het op redactiewerk aankomt is GRAS een fijne opdrachtgever. Vliegwerk doet de eindredactie voor artikelen, boeken of flyers.

Calidad // Websitetekst, flyertekst

Calidad biedt ouders en kinderen een veelzijdig zorgaanbod. Het begon als kleine opvanglocatie, maar groeide uit tot een zorgonderneming met een groot aantal bewoners, deelnemers en logés, verdeeld over verschillende locaties. Vliegwerk hielp Calidad toen het zich met een nieuwe website en huisstijl frisser en professioneler wilde presenteren.

Wat heb jij nodig?

Heb je een artikel nodig? Over iets bijzonders, of over een doodnormaal onderwerp? Een interview, een reportage, een sfeerverslag; Vliegwerk duikt er graag in. En geeft je een tekst waar je blij van wordt.
Wervende teksten schrijven is een vak apart. Met een slap verhaal overtuig je niemand. Vliegwerk weet hoe je mensen aanspreekt en aanzet tot actie.
Heb je een tekst geschreven die voor je gevoel nog beter kan? Vliegwerk heeft veel ervaring met redactie, eindredactie en correctie van tekst in alle vormen: van columns tot boeken. Dus schrijf van je af, en laat Vliegwerk de rest doen.
Tekst is zo’n breed begrip dat het moeilijk te vatten is in een paar omschrijvingen. Heb je iets nodig dat niet binnen een specifieke categorie valt? Of weet je simpelweg niet welke vorm je moet kiezen? Neem even contact op, en Vliegwerk maakt er iets moois van.
DAAR WIL IK MEER OVER WETEN

Opdrachtgevers